Nyårssupé 2023
Förrätt:
Skaldjurssoppa på hummerfond stänk av cognac, juliennegrönsaker, citrusdressat scampispett samt smördegssnurror med blå ädelost samt västerbottenost.
Varmrätt:
Örtstekt fläskfilé på kantarell, sidfläsk & lökbädd, potatisbakelse med balsamicobakade cocktailtomater på kvist, hemmaslagen béarnaisesås & madeirasås. Toppas med grönt vid servering.
(Oxfilé kan fås i istället för fläskfilé för ett tillägg på 65:- per portion)
Varmrätt, fiskalternativ (tillägg på 65:- per portion):
Rödingfilé serveras med bakad spetskål med brynt ponzusmör, champagnesås, balsamciobakade cocktailtomater, mandelpotatis. Dekoreras med grönt samt havskräfta.
Dessert:
Lyxig vit chokladkaka med hallonkompott serveras med lättvispad grädde samt ”poppig” choklad.
Vegetariskt alternativ på förfrågan.
2-rätters: 375 kr/pers.
3-rätters: 455 kr/pers.
Minimum 4 personer på våra nyårsmenyer. Samma rätt till samtliga i sällskapet så gott det går.
Sista dag för beställning är den 27.e december. Självklart tar vi emot beställningar efter detta datum, men då med begränsat utbud. Ring oss!
OBS! Avbokning senast 5 dagar innan.
Vi levererar på nyårsafton enligt överenskommelse.
Beskrivning på hur vi tycker att maten bäst värms upp medföljer.